Over ons

Geschiedenis

Joso Grdić is sinds 1992 betrokken bij de montage en het onderhoud van domes, internal floating roofs en seals en heeft een enorme ervaring en kennis opgebouwd onder de meest uitdagende omstandigheden. Door zijn technische achtergrond raakte hij snel bekend met alle details binnen het vak en breidden de projecten zich snel uit. In 2004 besloot Joso Grdić om met zijn expertise Grdic Total Projects op te richten. Het team van Grdic Total Projects groeide met de projecten mee en zo ontwikkelde het bedrijf zich tot een specialist in een nichemarkt. Tot op de dag van vandaag wordt het familiebedrijf Grdic Total Projects zowel nationaal als internationaal ingeschakeld voor diverse projecten.


Missie

Het realiseren van dé optimale constructie voor onze klanten. We zijn een betrokken en betrouwbare partner en onderscheiden ons door onze technische vaardigheden, flexibele houding en oplossingsgerichte mentaliteit. Het werkethiek van Grdic Total Projects typeert zich door verder te kijken dan puur onze eigen belangen en te kunnen anticiperen op iedere situatie om zo tot een succesvolle oplevering te komen. Met duidelijke communicatie en heldere afspraken waarborgen wij de kwaliteit van onze diensten.


Veiligheid

Veiligheid staat bij Grdic Total Projects altijd voorop. In de praktijk dragen wij voortdurend, samen met onze klanten, zorg voor de veiligheid tijdens onze werkzaamheden. Risico’s worden zoveel mogelijk weggenomen of geminimaliseerd. Bovendien zijn wij in het bezit van een VCA-certificaat en lid van de Koninklijke Metaalunie. Jaarlijks streven wij naar nul incidenten en besteden wij uitgebreid aandacht aan het verbeteren van onze veiligheidsprestaties. Wij zijn dan ook bekend met de geldende veiligheidsvoorschriften binnen de sector. Ons motto luidt dan ook: “Samen Veilig naar de Top”.

Ons team

De medewerkers van Grdic Total Projects hebben zich binnen het bedrijf verder weten te ontwikkelen tot ervaren en gedreven professionals die gezamenlijk het kloppend hart van het bedrijf vormen. Door hun vakkundigheid en toewijding dragen zij bij aan het opbouwen en in stand houden van onze goede naam. Maak hieronder kennis met het team van Grdic Total Projects.


Grdic Total Projects B.V.

Mandenmakerstraat 154
3194 DG Hoogvliet
The Netherlands


info@gtp-bv.com

+31 (0)10 216 25 22